======= })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WS8D9D5'); >>>>>>> 40e57e1ab6e228c49735f62d74aed27b022d44db
Annual Insight Logo
Terug naar blog overview

Bij Annual Insight worden onze medewerkers niet vergeten.

Geschreven door:

Bart Zirschky
4 maanden geleden

2019. Wat een jaar. We hebben als team weer gestreden alsof het een ware rugbywedstrijd was, maar we kunnen met veel trots terugkijken op de prestatie. Als een echte teameffort, waarbij we het individu niet zijn vergeten. We hebben met elkaar een nieuw trainingsprogramma neergezet en uitgevoerd dat mede door ESF-subsidie niet zo groot had kunnen worden aangepakt. In topsport als deze is het belangrijk om vitaal en fit te blijven. Zowel fysiek als mentaal. Ook in 2020 gaan we het groots aanpakken om de groei vast te kunnen houden. En daarmee de groei van het bedrijf, alswel de persoonlijke groei van iedereen.

2020 hou je vast. We zijn topfit om er weer een geweldig jaar van te maken ;)

Ps.

Bij Annual Insight worden onze medewerkers niet vergeten. Doormiddel van de ESF subsidie hopen wij als werkgever een omgeving te creëren waar onze medewerkers gemotiveerd en vitaal aan het werk kunnen. Niet alleen nu, maar tot aan hun pensionering.

Deze subsidie steunt initiatieven ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen. Het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer.


  • Kort samengevat:Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.
  • Het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.
  • Het bevorderen van een flexibele werkcultuur, door middel van flexibel arbeidstijdenmanagement.

Recente berichten

Bij Annual Insight worden onze medewerkers niet vergeten.

2019. Wat een jaar. We hebben als team weer gestreden alsof het een wa ...
lees meer

Richard Kamst versterkt Annual Insight als Data Science Manager

Annual Insight heeft zich versterkt met Richard Kamst, voormalig exper ...
lees meer

Zorg in 2017: Zwarte cijfers, maar geen cash

Tijd om de balans op te maken Het is juli 2018. Gemeente, zorgaanbied ...
lees meer