Annual Insight Logo
Terug naar blog overview

Binnenkomen bij een progressieve Big Data insights specialist?

Geschreven door:

Miriam van der Waal
1 jaar geleden

Gewoon nieuwsgierig zijn


Een baan waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het bepalen van doelen en waar je in een inspirerende omgeving deze tot succes kan brengen; zo’n baan heb ik nu. Dat je naar je werk gaat omdat je dingen kunt leren en enthousiast wordt van het werk zelf. Dit is het geval sinds ik werk bij Annual Insight, een explosief groeiende Big Data analytics specialist in Amsterdam.


Annual Insight is jong, sterk groeiend en heeft daarbij ook nog eens een portie ambitie van heb ik jou daar. Laten we zeggen dat Annual Insight een Big Data analist is, die ook voor zichzelf werkt. We zijn voortdurend bezig met het bedenken van hoe we nog beter kunnen inspelen op de vraag van de klant, maar ook hoe we intern er weer een stap bovenop kunnen zetten. Hoewel natuurlijk altijd alles nóg beter, mooier of grootser kan, worden successen en mijlpalen altijd gevierd. Juist dat vind ik gaaf: ook stilstaan bij wat er allemaal bereikt wordt. Zo stormden de partners (lees: Jeroen en Bart) een paar weken geleden om drie uur ’s middags naar de koelkast om de champagne open te trekken, want ja, we hadden een magische omzetgrens bereikt! En uiteraard is elk succes er weer één.


Werken bij Annual Insight is voor mij het pakken van kansen die zich continu opdoen. Omdat Annual Insight supersnel groeit, zijn er onwijs veel mogelijkheden en krijg je eigenlijk vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid. Zo zat ik binnen een paar maanden voor het eerst bij de klant aan tafel en heb ik inmiddels eigen klanten binnen mijn specialisme: de groente- en fruit sector. Binnen deze sector leid ik tevens ook de projecten. Enthousiaste collega’s in combinatie met talloze ‘sparringssessies’ en veel feedback zorgen dat je leercurve hier ontzettend steil is.


Typisch voor ons bij Annual Insight, is dat we nieuwsgierig zijn en precies willen weten hoe dingen in elkaar zitten. Dat maakt ons proactief. Daarnaast zijn we ook buiten het werk altijd lekker bezig: sporten, reizen en ondernemerschap. Ook gezamenlijk ondernemen we van alles. Na het werk nog even een borrel of met zijn allen een rondje rennen behoort zeker tot de opties. Afgelopen september verscheen er zelfs een Annual Insight-blauw team aan de start van de Dam tot Damloop.


Annual Insight groeit dus hard en we zien nog ontzettend veel mogelijkheden. Dit brengt ook uitdagingen met zich mee. Eén daarvan is capaciteit om door te kunnen groeien. Daarom zoeken we enthousiaste en nieuwsgierige nieuwe collega’s. Iets voor jou? Pas jij in ons team of heb je nog vragen?

Laat het me weten via miriam.van.der.waal@annual-insight.nl.

Recente berichten

Richard Kamst versterkt Annual Insight als Data Science Manager

Annual Insight heeft zich versterkt met Richard Kamst, voormalig exper ...
lees meer

Zorg in 2017: Zwarte cijfers, maar geen cash

Tijd om de balans op te maken Het is juli 2018. Gemeente, zorgaanbied ...
lees meer

Marcos Meibergen bij Annual Insight als Director of Strategy

Annual Insight heeft per ingang van het nieuwe jaar zijn team versterk ...
lees meer