Annual Insight Logo
Back to blog overview

Marcos Meibergen bij Annual Insight als Director of Strategy

Written by:

Bart Zirschky
1 year ago

Annual Insight heeft per ingang van het nieuwe jaar zijn team versterkt met Marcos Meibergen, voormalig Strategie Consultant bij A.T. Kearney. In zijn nieuwe rol krijgt Marcos de taak om de strategie-tak van Annual Insight verder vorm te geven en uit te bouwen.


Als Strategie Consultant heeft Marcos ruime ervaring opgedaan in verschillende sectoren over de hele wereld. Hij werkte op meer dan 40 projecten waarin hij opdrachtgevers heeft geholpen met strategische vraagstukken. Marcos studeerde Elektrotechniek aan de TU Delft en ging na zijn afstudeeropdracht bij KPN aan de slag bij A.T. Kearney, één van de vier wereldwijd opererende Strategie Consultants.


“Samen met klanten intensief aan de slag gaan om werkelijk een impact maken is het mooiste wat er is. Het geeft veel energie om organisaties in beweging te krijgen en vertrouwen te geven in de toekomst. Bij Annual Insight zie ik de kans om mijn ervaring in te zetten om organisaties te overtuigen van de krachtige propositie van Annual Insight.”


De aanstelling van Marcos is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van Annual Insight. Het bedrijf is hard gegroeid door het genereren van inzichten uit data. De strategie-tak van Annual Insight helpt klanten weer een stap verder, door inzichten te vertalen naar een toekomstbestendige strategie.


Voor meer informatie, neem contact op met marcos.meibergen@annual-insight.nl, +31 20 2611977.

Recent blogs

Bij Annual Insight worden onze medewerkers niet vergeten.

2019. Wat een jaar. We hebben als team weer gestreden alsof het een wa ...
Read more

Richard Kamst versterkt Annual Insight als Data Science Manager

Annual Insight heeft zich versterkt met Richard Kamst, voormalig exper ...
Read more

Zorg in 2017: Zwarte cijfers, maar geen cash

Tijd om de balans op te maken Het is juli 2018. Gemeente, zorgaanbied ...
Read more